Nova usposabljanja za programa “Izštekani” in EFFEKT

Inštitut »Utrip« je letos na razpisih Ministrstva za zdravje za obdobje 2017-2019 in Mestne občine Ljubljana za leto 2017 prejel finančna sredstva, in sicer med drugim tudi za širjenje ter nadaljnje izvajanje in razvoj šolskega preventivnega programa »Izštekani« (www.izstekani.net) in preventivnega programa za starše “EFFEKT” (priporočamo izvajanje obeh programov skupaj v istem šolskem letu zaradi pozitivnih sinergijskih učinkov).

Vljudno vabimo, da se zainteresirani učitelji in učiteljice osnovnih šol udeležijo enega izmed razpisanih usposabljanj za izvajalce, ki bosta v sredo, 6. in 13. septembra 2017 od 10.30 do 19.00 v Hotelu Lev v Ljubljani (dvorana Triglav). Usposabljanje je popolnoma BREZPLAČNO Poleg tega so brezplačna tudi vsa gradiva, ki jih potrebujete za izvajanje programa na vaši šoli (npr. priročniki in informativne kartice za učitelje, ki se udeležijo usposabljanja, ter delovni zvezki za učence). Lahko se prijavite za kateregakoli od navedenih terminov, saj bo usposabljanje identično in z isto izvajalko, ga. Natalijo Panič z OŠ Sostro. Del usposabljanja, ki je namenjen izvajalcem programa EFFEKT, bo v obeh terminih izvedla ga. Sanela Talić z Inštituta “Utrip”.

Če se želite udeležiti usposabljanja in s tem pridružiti šolam, ki program izvajajo že sedmo leto, vas prosimo, da nam to prek elektronske pošte sporočite najkasneje do petka, 1. septembra 2017. Udeležba na usposabljanju je omejena na največ 25 udeležencev. V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na sanela@institut-utrip.si ali info@institut-utrip.si. Zaradi precejšnjega zanimanja šol za dosedanja usposabljanja priporočamo, da s prijavo pohitite.

Podprto (sofinancirano) s strani: